Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. 86-592-3922709 sales300@hc-materials.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - De Macht van Sungrow van de Hongchenghulp wordt het grootste Photovoltaic Systeembedrijf in de wereld

De Macht van Sungrow van de Hongchenghulp wordt het grootste Photovoltaic Systeembedrijf in de wereld

February 2, 2021

laatste bedrijfsnieuws over De Macht van Sungrow van de Hongchenghulp wordt het grootste Photovoltaic Systeembedrijf in de wereld

Is Isolerend de Materialenco. van Xiamenhongcheng, Ltd de grootste leverancier van de isolatiesteun van Sungrow-Macht. wij leveren GPO3-hoofdzakelijk deel, FR4-deel, GPO3-pultrusion deel aan Sungrow.

 

nverter wordt het kabinet gebruikt om gelijkstroom-macht (de fles van de Batterij、 Opslag) in ADVERTENTIEmacht (over het algemeen sinusoids van 50Hz 220V of vierkante golf) om te zetten, bestaat het uit van de de logicacontrole van de Omschakelaarsbrug、 delen、 filterkring.

 

Het omschakelaarskabinet is verdeeld in: Gecentraliseerde omschakelaar en Koordomschakelaar volgens de toepasselijke situatie.

 

De gecentraliseerde omschakelaarstechnologie wordt van paren van parallel die PV koord gemaakt met gelijkstroom-input van gecentraliseerde omschakelaar, het grotere machtsgebruik de IGBT-machtsmodule in drie stadia, het kleinere machtsgebruik de tieldeffect transistor en DSP-omzettingscontrolemechanisme wordt verbonden die de kwaliteit van electric.make te verbeteren de machtsoutput dicht bij de Sinusgolf current.generally voor groot photovoltaic krachtcentrale (>10kW) wordt gebruikt systeem.

 

De koordomschakelaar is basis op photovoltaic groep van modularization.each (1-5Kw) met 1 Omschakelaar wordt uitgerust die,

Heeft het maximummacht piek volgen aan gelijkstroom-kant, Parallel verbonden aan AC kant. De koordomschakelaar is de populairste omschakelaar in de internationale markt geworden.

 

Ons product wordt hoofdzakelijk gebruikt als Gelijkstroom-de glasvezelhoek van de kabinetssteun, het koperbar vaste Hoek van de Reactoroutput, AC output vaste Hoek, linkerac kabinets isolerende raad 1, juiste AC kabinets isolerende raad, AC schakelaar vaste barrière, epoxyverbindingsstuk van sensor, epoxy verzegelende plaat van Busbar, glasvezel voor module het steunen, epoxyoutputraad voor filter, epoxydekking voor moduleoutput, de epoxy voorraad van de luchtverwarmingspijp, de dekking van de glasvezelmodule, zijglasvezelhoek van module, isolerende raad, Koperpeloton vaste plaat voor outputmodule, subplaat van de plaat van de zekeringsinstallatie, de raad van het isolatiestootkussen, wachtdraagvlak, epoxyraad voor filteroutput 2, cirkelkoperpeloton stents, de steunraad van de magneetring, Zekeringsverdeling die, het Open schild van het koperpeloton, gelijkstroom-kabinet plaat inpassen.