Xiamen Hongcheng die Materieel Co., Ltd isoleert.

 

Leider in Isolerende Materiële Industrie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Epoxy-vezelglasblad voor verkoop
Van goede kwaliteit Epoxy-vezelglasblad voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.
Manufacture Base production line Workshop Office Warehouse Reception Room hoofdkantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Jaarlijkse omzet : 6million-8million
Export pct : 70% - 80%

Is Isolerend de Materialenco. van Xiamenhongcheng, Ltd de volledige dochteronderneming van de Technologiegroep van Xiamen Hongcheng, die in Xiang'an-vervaardigingsbasis van Xiamen wordt gevestigd Speciale Economische Zone.It een nationale hi-tech onderneming met de capaciteit aan R&D, productie, verkoop en verdere verwerking, en het gebruiken van „HC“ aangezien bedrijfembleem dat door Xiamen Hongcheng Technologiegroep, momenteel, de producten wordt geregistreerd heeft uitgevoerd naar vele landen is en de gebieden, de jaarlijkse waarde van productie meer dan 100 miljoen RMB is.

 

Met de professionele materialenachtergrond en de niet-metalen ervaringen van de materialenverwerking, heeft het bedrijf werd solver van het elektrische project van de isolatietechnologie. Wij hebben meer dan één honderd machines met inbegrip van CNC en de Digitale gecontroleerde lathe.every-soorten Buigende machine, Ponsenmachine, hebben de productieketen van ontwerp en precisie verdere verwerking volledig vestigen. Wij zijn het enige moderniseringsbedrijf in het land dat totaal door Numerieke controle met betrekking tot materiële productie en het proces voor niet-metalen isolerende vervangstukken in werking wordt gesteld. Alle producten hebben de UL-certificatie van de V.S., de Franse nationale standaardcertificatie, CEMT, RoHS, Bereik en vele certificatie van de national& internationale gebiedende organisatie bereikt. Dit verstrekt een stabiliteitswaarborg van materiaal voor verdere verwerking van vervangstukken.

 

Momenteel, zijn wij één van belangrijke bedrijven om de nationale norm op te stellen van het isoleren van materialen en de de Raad van de Isolatietak Eenheid van het Elektromateriaal Industriële Vereniging van China (CEEIA), bezaten wij octrooien op vele producten, is het bedrijf het overgegaane beheersysteem enz. van ISO9001, van TS16949, van ISO14001 en OHSAS18001-geweest.

 

Het bedrijf wordt vertrouwd op door beroemde klanten in nationaal en overzee voor uitstekende kwaliteit en service.and heeft werd de globale leverancier van GE, wint ABB, Siemens, Schneider, Emerson, CRRC, Automobiel Co. van Dongfeng Peugeot Citroen, Ltd.and een hoge reputatie. Onze producten worden wijd gebruikt in Spoordoorgang, Elektrische transmissie en transformatie, Nieuwe energie, de Elektronische industrie en enz.

Contactgegevens
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leo.Liu

Tel.: 0086-18150169195

Fax: 86-0592-3710821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)