Xiamen Hongcheng die Materieel Co., Ltd isoleert.

 

Leider in Isolerende Materiële Industrie

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Epoxy-vezelglasblad voor verkoop
Van goede kwaliteit Epoxy-vezelglasblad voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd. Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.
Manufacture Base production line Workshop Office Warehouse Reception Room hoofdkantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Jaarlijkse omzet : 6million-8million
Export pct : 70% - 80%

De bedrijfdienst:

 

Het bedrijf neemt het kwaliteitsprincipe eerst van klanten, dat op kwaliteitsborging, voortdurende verbetering hoogte te verstrekken - kwaliteit, milieubescherming en hoge prestaties isolerende materialen wordt gebaseerd. Om de productkwaliteit in optimale voorwaarden te maken, zijn de producten verzonden naar professionele organisaties voor het testen van zoals Nationaal Digitaal Elektronisch Product Testend Centrum van Mechanische industriële elektronische materialen enz. De producten hebben certificatie van nationale en internationale testende organisatie, zoals UL-certificatie van de V.S., de Franse nationale standaardcertificatie, CEMT, RoHS, het Bereik enz. bereikt.

De kernproducten met inbegrip van het onverzadigde blad van de polyesterhars, het onverzadigde profiel van de polyesterhars, epoxyharsblad en geïntegreerde bladreeks. Met de hoogste kwaliteitsproducten en de uitstekende dienst, heeft het bedrijf werd de globale leverancier van GE, ABB, SIEMENS, Schneider, Emerson, CRRC, Automobiel Co. van Dongfeng Peugeot Citroen, Ltd en wint een hoge reputatie. De producten zijn wijd gebruikt in Spoordoorgang, Elektrische transmissie en transformatie, Nieuwe energie, de Elektronische industrie en enz.

 

 

Contactgegevens
Xiamen Hongcheng Insulating Material Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Leo.Liu

Tel.: 0086-18150169195

Fax: 86-0592-3710821

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)